Tuesday, 13 September 2011

sye suke dngr bunyi piano...piano bleh mnengkn fkirn bleh mnghlangkn stress..dan mcam2..sye nak bli piano tpi duit gune blanje buku2 skolah..sye hrap suatu hri nnti sye mmpunyai piano sye sndri..!










bru smpat nak post kan gmbar hri guru!

























Kem Permata Hati yng dianjurkan oleh phak skolah...trima ksih kpada ustaz kami dan cikgu2 yng brsma kmi..kmi brasa gmbra krana ada pngalaman..di sini kmi mndpat knangan yng phit dan mniss...




                                                                         Boyfriend!

                                                   

                                                                  Girls generation!
                                                                     K-PoP

Monday, 12 September 2011

prtma kali ku mlihatmu dan kamu mnegurku aku brasa malu untuk mnegurmu..saat terakhir kta brjumpa saat itulah aku brani mnegurmu..skarang hnya kmulah orng yng ada untuk mluahkn prasaan yng aku ingin kluarkan..kau memiliki wjah yng ayu dan cantik..

유키스 (U-KISS) - 0330 MV


UUUUUUU----------KKIIIIIISSSSS







0330



this song for you all






















1.i love allah
2.i love rasullullah
3.i love my family
4.i love my girlfriend
5.i love my friend
6.i love my teachers
7.i love kpop
8.i love music

I love all this!
Arrrrrggggghhh!!!klau awak trbce sye hrap awak fham..!
continue (Part 1)

u still not trust me..and you not honest with me..i'll trying to win u'r heart back..and we will happy as before..

(sorry if any wrong about my english)
sye msih lagi suke awak wlaupun sye dah ade gf lain..tpi mngape awak tak prnah skali pn prcye dngan kte2 sye..and sye mkin lme mkin tak suke dngan gf sye bcause sye rase die suke2 je minte share dngan sye...and kwan die complain plak dngan sye ckap sye tak prnah share dngan gf sye bcause gf sye slalu minte share dngan kwan2 die..pastu nk complain dngan sye plak..mkin lme mkin skit hti dibuatnye..daa lerrrwww hntar mesej bnyak2 stu pun tak dbalas..!
i don't know how to say..but i still love u..and i don't want you to leave me but???????????????????????????
(part 1)
i like black,white and red colour..i hate purple!

because white symbolize purity. signifies the black heart filled withvengeance and red represents courage.
anyeonghaseyo!na fik inmida..i new in blogger.!